Coa chegada da primavera, os do ExperimentArte levan a cabo xa “un
clásico“ para eles: a degustación de froitas de tempada.
Primeiramente,
achegáronse aos produtos observándoos, cheirándoos, tocándoos...
ademais, asociáronos aos diferentes pictogramas e fotos coas que
contaban na actividade.
A continuación, comezaron a traballar o sentido
do gusto e a apreciar os diferentes sabores: amorodos, uvas,
mandarinas, plátanos , kiwis, pomelos... cores, sabores e texturas moi
diferentes!
Finalmente, a súa parte favorita (e a de todos nós): preparar
algún prato sano e saboroso para compartir cos seus compañeiros e
compañeiras. Nesta ocasión, unhas apetitosas “ brochetas” e batidos que,
como non podía ser doutro xeito, duraron poucos minutiños.
Con la llegada de la primavera, lo de ExperimentArte llevan a cabo ya "un clásico" para ellos: la desgustación de frutas de temporada.
Primero se acercaron a los productos observándolos, oliéndolos, tocándolos... además, los asociaron a los diferentes pictogramas y fotos con las que contaba en la actividad.
A continuación comenzaron a trabajar el sentido del gusto y a apreciar los diferentes sabores; fresas, uvas, mandarinas, plátanos, kiwis, pomelos... colores, sabores y texturas muy diferentes!
Finalmente, su parte favorita (y la de todos nosotros): preparar algún plato sano y sabroso para compartir con sus compañeros y compañeras. En esta ocasión, unas apetitosas brochetas y batidos que, como no podía ser de otra manera, duraron pocos minutos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario