Contábamosvos na receita anterior que nos pasabamos o tema francés e esta semana, sen apenas darnos conta, tocounos Italia. Para que vexades, ensinámosvos o proceso de cada un dos alumnos da aula 11 e despois poderedes ver os estupendos resultados. Eles estaban encantados, pero eu (como mestra) comprobei de novo como hai moitas cousas nas que eles, con un pouquiño de motivación, traballan do máis concentrados e felices, sobretodo o comprobar o resultado e o estupendo cheiro que invadía todo o centro.
Aquí a receita para vós. Animádevos!
JOSE
BEATRIZ
IVÁN
AMAL
Os contábamos en la receta anterior que nos pasábamos al tema francés y esta semana, sin apenas darnos cuenta, nos tocó Italia. Para que veáis, os enseñamos el proceso de cada uno de los alumnos del aula 11 y después podréis ver los estupendos resultados. Ellos estaban encantados, pero yo (como maestra) comprobé de nuevo como hay muchas cosas en las que ellos, con un pouquito de motivación, trabajan de lo más concentrados y felices, sobretodo al comprobar el resultado y el estupendo olor que invadía todo el centro.
Aquí la receta para vosotros. Animaros!
No hay comentarios:
Publicar un comentario