Martes, en Vilagarcía,
recibimos a visita da "food truck" da escola de hostelería Carlos Oroza
de Pontevedra. A finalidade era promocionar o mexillón galego como un
alimento gastronómico de primer nivel e fomentar así o seu consumo.
Os nosos alumnos máis larpeiros non
quixeron perder esta oportunidade e alá foron! Puxeron as botas
saboreando as creacións dos estudantes da escola; paté de Mexillón de
Galicia, Mexillón de Galicia con salsa de mostaza e Mexillón de Galicia
con cilantro e lima.
Receitas sinxelas, moi saborosas e saudables. Téñeno todo!!
Ademais esta actividade está
relacionada co noso P.D.I. "Alén do mar" e co noso proxecta de
alimentación saudable "Amar o mar"... Farían esta actividade pensando en
nós?? 😉
Martes, en Vilagarcía, recibimos la visita de la "food truck" de la escuela de hostelería Carlos Oroza de Pontevedra. La finalidad era promocionar el mejillón gallego como un alimento gastronómico de primer nivel y fomentar así su consumo.
Nuestros alumnos más golosos no quisieron perder esta oportunidad y allá fueron! Se pusieron las botas saboreando las creaciones de los estudiantes de la escuela; paté de Mejillón de
Galicia, Mejillón de Galicia con salsa de mostaza y Mejillón de Galicia
con cilantro y lima.
Recetas sencillas, muy sabrosas y saludables. Lo tienen todo!!
Además esta actividad está relacionada con nuestro P.D.I. "Alén do mar" e con nuestro proyecto de alimentación saludable "Amar o mar"... Harían esta actividad pensando en nosotros?? 😉
No hay comentarios:
Publicar un comentario