miércoles, 16 de enero de 2013

BATIDO DE LIMÓN E CHOCOLATE


Xa había tanto tempo que non explicabamos as nosas receitas que debéchedes pensar que xa nos cansaramos da cociña. Pero nada máis lonxe!!! O que pasa que cos numerosos eventos de Nadal fómolo deixando, e deixando,... Pero ano novo e receitas novas (que deberían ser algo light, para compensar, peeeeroooo...), así que a disfrutar! Aquí a receita para descargar.



Hacía ya tanto tiempo que no explicábamos nuestras recetas que igual pensásteis que ya nos cansáramos de la cocina. Pero nada más lejos!!! Lo que pasa es que con los numerosos eventos de Navidad lo fuimos dejando, y dejando,... Pero año nuevo y recetas nuevas (que deberían ser algo light, para compensar, peeeeroooo...), así que a disfrutar! Aquí la receta para descargar.

2 comentarios:

  1. Fixádevos!!! Xa nos animamos a empregar a vitrocerámica!!! Somos uns expertos!

    ResponderEliminar
  2. Como vos vexa Arguiñano¡¡je, je.Da gusto velos todos enfaenados e dou fe de que lle saen riquísimos todos. xa quixeramos algúns dos que cociñamos a diario que nos saaliran asi de ben. seguide asi rapaces e vos tamem garatuxas que non sabedes as ideas que nos dades para os fins de semana.saudiños.

    ResponderEliminar